Hvordan bruke kultur for å lykkes med digital transformasjon – Om kulturintelligens og kulturstrategi

Tone Ringstad er gründer og lederutvikler i Cultureengine

Digital transformasjon stiller store krav til virksomheter. Nye aktører, virtuelle team, ny teknologi og større fart utfordrer ledere og team på en helt ny måte. Hvilken rolle spiller kulturen inn og hvordan bygge en kultur der dette blir en naturlig måte å jobbe på?

Hva skal du snakke om Tone?

Jeg skal snakke om hvordan virksomheter kan bruke kultur for å lykkes med digital transformasjon. Som et ledd i dette må de utvikle mer kulturintelligens. Det handler om å forstå hva slags kultur organisasjonen har, hvilken kultur den trenger og ha en tydelig strategi for å lukke kultur-gapet og utvikle virksomheten.

Hva vil deltagerne sitte igjen med av innsikt etter foredraget ditt?

De vil få innsikt i hva kulturintelligens er, hvorfor det er viktig i en digital transformasjon og hvordan de kan begynne å designe en kulturstrategi.

Hvorfor skal folk ha lyst til å høre på ditt foredrag?

Fordi de er interessert i lære mer om hvordan kultur kan brukes som et virkemiddel i forretningsutvikling og hvordan gjøre det på en systematisk måte. Forskjellen mellom faktisk kultur og nødvendig kultur er en viktig forutsetning for å utvikle en ny kultur. Jeg antar det er interessant å bringe inn i egen virksomhet?

Meld deg på her!

Skroll til toppen